Vrijwilliger 2024 worden!

Super leuk dat je je wilt opgeven om vrijwilliger te worden voor de Huttenbouwweek 2024 in Alphen aan den Rijn! Voor het organiseren van een fantastische Huttenbouwweek voor meer dan 600 kinderen zijn wij hard opzoek naar vrijwilligers!

Je kunt vrijwilliger worden als je 15 jaar of ouder bent.

Heb jij zin, tijd EN gelegenheid om ons te komen helpen van vrijdag 12 t/m zondag 16 augustus 2024, vul dan onderstaande gegevens in en schrijf je in voor een fantastische week!

Uiteraard gaan wij ervan uit dat je er alle dagen bij kunt zijn, maar mocht je toch niet helemaal uitkomen met bijvoorbeeld je vakantie, geef dat dan even in het onderstaande formulier aan. Het complete programma kun je hier vinden.

Ben je een nieuwe vrijwilliger dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Heb je al vaker mee gedaan, hou dan je email in de gaten, wij zullen je binnenkort uitnodigen voor de vrijwilligers bijeenkomst!

Mocht je het leuk vinden om te communiceren via WhatsApp? Wij hebben een gezellige maar ook informatieve WhatsApp groep met vele vrijwilligers onderling. Wil je ook in de groep worden toegevoegd: geef dat dan aan in onderstaand formulier.

Ik ben in het bezit van:
Aanwezigheid: