Huttenbouw 2020 gaat bijna van start!

Om de regels van het RIVM volledig na te streven zullen wij deze editie van de Huttenbouw voornamelijk online aanwezig zijn. Dit gebeurd op basis van zogenaamde live streams op Youtube, Facebook of de Huttenbouw website. Deze streams zijn op alle kanalen gelijk. De directe link naar onze Facebook pagina is: https://www.facebook.com/huttenbouw/

Iemand heeft ons een week een super vette camper ter beschikking gesteld, welke wordt omgetoverd tot onze Huttenbouw-ontour-camper! Het camera team zal vanuit deze camper alle live uitzendingen gaan verzorgen! De camper zal langs verschillende bouwlocaties rijden waar (uiteraard op gepaste afstand) één of meerdere bezoeken wordt gebracht om jullie bouwwerken te bezichtigen en al jullie verhalen aan te horen! Wij vinden dit super vet en hebben er onwijs veel zin in!

Dagelijks start de Huttenbouw 2020 om half 10, via een live stream wordt er afgeteld. Hierna kunnen jullie starten met bouwen, versieren etc etc. Gedurende de bouwdagen zullen wij continue berichtjes blijven delen met jullie. Wij vinden het tegek als jullie ons ook berichtjes teurg sturen!
Dit kan via alle kanalen maar ook via Whatsapp: 085-7852865.

Bouwmaterialen moeten jullie dit jaar zelf regelen. Elke avond rond de klok van half 7 wordt er een live uitzending gestart op Youtube, Facebook en ook onze website.

Donderdag avond start er een livestream van de jaarlijkse disco avond! Deze start om half 8 en eindigd ongeveer half 11. Tijdens de disco kunnen jullie via ook aangeven of wij live op bezoek mogen komen en misschien komt de Huttenbouw ontour camper wel voorrijden!

Na de disco kunnen jullie zelf bepalen om in de hut te blijven slapen en weten jullie dat zelfs in de avond nacht en de vroege ochtend onze camper ook rond rijdt? Uiteraard geven jullie zelf aan of bezoek is gewenst :-)

Vrijdag avond is de laatste live uitzending van de Huttenbouw 2020, deze is echter een klein beetje onder voorbehoud van het weer.

Let op dat alles live uitgezonden wordt! Dus als jullie reageren dmv berichtjes of zelfs fotos dan kunnen deze live in beeld komen!